Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11164
Title: Propuesta de implementación del servicio de catering y eventos en el restaurant fried bananas
Author(s): Portero Navarrete, Daniel Fabian
Thesis Director: Gonzalez, Fausto
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;EMPRESA FRIED BANANAS RESTAURANT;GASTRONOMIA;SERVICIO DE CATERING
Issue Date: 2007
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Información general de la ciudad, establecimiento y productos. Estudio de mercado. Plan de mercadeo. Estudio técnico. Estudio administrativo. Marco legal. Estudio financiero. Plan ambiental. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11164
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
32020_1.pdf1,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.